Monday, June 28, 2010

::Layakkah aku?::

video

7 comments:

Fatimah A'thirah said...

buat sndri ke vid nih? lalala~ (cam tanye soklan bocor)

tp vid ni best sngt...
rase cm =(
tp memang btol ek, manusia ni cm hamba yang tak pernah puas hati dgn ape yg Allah bg, sntiasa rase tak ckup, mintak lagi mintak lagi.. aiyya, pdahal Allah hanya akan bg ape yg manusia tu perlukan, bukan ape yg diingini manusia tu.. huhu

~AiSyA HuMaiRa~ said...

>Fatimah A'thirah

xla, terjumpa semasa berjalan2 di alam maya..

tu lah..terasa sgt jahat.... sekarang... duk umah memang jadik jahat sungguh...huhu~

Fatimah A'thirah said...

jahat yg cm ne? awk penyek shiro ke? kalu cm tu, memang jahat sungguh!

~AiSyA HuMaiRa~ said...

>Fatimah A'thirah

penyek shiro tu xjht ler...

Fatimah A'thirah said...

tak ckup jahat eh??
mesti awk super-super-jahat la ni..

~AiSyA HuMaiRa~ said...

>Fatimah A'thirah

super-duper jahat.. tahap mega nya~

Hidayatullah said...

Perhatian.. Blog anda kini dalam pemerhatian budak2 KMB..hampir semua blog kmb-ians batch 08-10 ada dalam nh. so rajin2 la update blog anda untuk brada di tangga tratas..hua3

http://ib-08-10.blogspot.com/

p/s:kalau xske blog anda dipamerkan.. boleh bgtau saya dlm chatbox belah kiri blog.atau nk edit url pon bgtau kat dalam 2..atau nk tambah url blog kwn/anda..kat dalam 2 pown bleh bubuh..hu2

Other posts:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...